• 558 338 450
  • skoly@zstrinec.cz
  • Jablunkovská 241, Třinec

Den dětí na hřišti

Ve středu 1. června 2022 se v prostorách školní zahrady konalo po dvouleté pauze zábavné odpoledne „Den dětí na hřišti“.  Akce probíhala pod záštitou „Spolku rodičů a učitelů – Inspirace“.

I když to ráno vypadalo na déšť, nakonec nás počasí ani tentokrát nezklamalo. Už dopoledne vysvitlo slunce a zlepšilo všem náladu. V jednu hodinu bylo vše připraveno, a tak jsme se mohli zúčastnit nejrůznějších soutěží a her, ve kterých bylo možno sbírat body a za ty pak bojovat o cenu na „kole-štěstí“. Kdo si chtěl trochu zatančit, navštívil skvělou taneční školu. Komu připadalo, že by jeho obličej mohl být ještě krásnější a zajímavější, nechal se odborně „přemalovat“. Dokonce k nám dorazili dva animátoři a zábava nabrala ještě větší obrátky.

Kromě zajímavého programu, bylo pro všechny připraveno i chutné občerstvení. Poděkování patří nejen učitelům, kteří se zasloužili o bezvadný průběh celé akce, ale také maminkám a babičkám, které napekly sladkosti a tatínkům, kteří dobroty do školy dovezli. Velmi srdečně děkujeme také Spolku „Nikdy nejsi sám“ a jeho předsedkyni Mgr. Renatě Czader za sponzorování úžasných animátorů.

Fotky v galerii jsou dokladem toho, jak se vše povedlo na jedničku, včetně slunečného počasí.

Fotogalerie

Zpracovala: Mgr. Jolana Heczková

Fotogalerie: Bc. Anna Ponková