• 558 338 450
  • skoly@zstrinec.cz
  • Jablunkovská 241, Třinec

Spolupráce MŠ s ranou péčí

Naše mateřská škola spolupracuje s poradnou rané péče Lydie, Český Těšín. Spolupráce probíhá v rámci sdílením dobré praxe s dětmi s PAS. Dovolujeme si zveřejnit zpětnou vazbu naší spolupráce od Mgr. Jany Macečkové, poradkyně rané péče. Těšíme se na další spolupráci i v tomto školním roce.

Vážený pane řediteli,

ráda bych Vám napsala zpětnou vazbu k vedení třídy mateřské školy pod vedením paní učitelky Gajdzicové. V tomto školním roce docházelo k nám do služeb (raná péče, sociálně-aktivizační služba) pět dětí z této třídy MŠ a ráda bych za náš tým poděkovala za spolupráci.

Paní učitelky i paní asistentky byly vždy ochotné sejít se kvůli každému z dětí. Několikrát jsme mohly třídu navštívit. I při neuvěřitelně náročné skladbě dětí ve třídě zvládly vést třídu jako celek a zároveň naplňovat individuální potřeby každého dítěte. Vytvořily a využívají denní rozvrhy pro děti s autismem. Společně s námi a rodiči sjednotily způsoby komunikace s jednotlivými dětmi a velmi nám pomohly doplnit celkový obraz o dětech. Oceňujeme jejich
stálý zápal pro práci s dětmi.

Pokud budete chtít naši zpětnou vazbu zveřejnit, klidně můžete. Jsme velmi vděčné za takovou spolupráci. Děkuji.

Za tým střediska Lydie
Jana Macečková