• 558 338 450
  • skoly@zstrinec.cz
  • Jablunkovská 241, Třinec

Den dětí na hřišti aneb slunce na naší straně

V pondělí 3. června 2024 se v prostorách školní zahrady konalo zábavné odpoledne „Den dětí na hřišti“.  Akce probíhala pod záštitou Spolku rodičů a učitelů – Inspirace. Zábavu dětem zpříjemňovali dva veselí klauni z Balónkova. Komu to nestačilo, mohl se jít vyřádit do skákacího hradu a zatančit na skvělou diskotéku. Překvapením byl také téměř profesionální „tetovací salón“, ve kterém paní učitelky malovaly dětem obličeje nebo prováděly dočasné tetování. A že měly úspěch.

Kromě zajímavého programu bylo pro všechny připraveno i chutné občerstvení. Na děti pak čekalo ještě jedno překvapení ve formě cukrové vaty. Poděkovat chceme nejen učitelům, kteří se zasloužili o bezvadný průběh celé akce, ale také maminkám a babičkám, které napekly sladkosti nebo slané dobroty a tatínkům a dědečkům, kteří je do školy dovezli. Všem rodičům a přátelům školy děkujeme za štědré dobrovolné dary.

Zvláštní poděkování patří sponzorům: Evropskému spolku pro osoby se zdravotním postižením za zajištění skvělé diskotéky a společnosti BO! Reality a finance za nezapomenutelné zážitky ve skákacím hradu. Fotky v galerii jsou dokladem toho, jak se vše povedlo na jedničku. A na závěr všichni děkujeme Slunci, že opět stálo na naší straně.

Fotogalerie

Zpracovala: Mgr. Jolana Heczková

Fotogalerie: Bc. Anna Ponková